Durata de livrare: 24h
Orzul verde este bogat în calciu, vitamina E, enzime și clorofilă. Spre deosebire de orzul normal, orzul verde este o plantă cu valoare nutrițională mai mare, ce este consumată și procesată după ce este recoltată în primele stadii. Îna ceastă etapă conține numeroase subtanțe nutritive și este ușor de asimilat de tractul digestiv.
Conține cantități mari de vitamine, minerale, ca potasiu, calciu, magneziu, fier, cupru, fosfor, mangan, zinc, beta-caroten, vitaminele B1, B2, B6, C, acid folic și acid pantotenic. Unele date arată că orzul verde are de 30 ori mai multă vitamină B1 și de 11 ori mai mult calciu decât laptele de vacă, de 6,5 ori mai mult beta-caroten și de aproape 5 ori mai mult fier decât spanacul, de 6 ori mai multă vitamina C decât citricele.
Comparare
Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.
A fost adaugat la favorite!