Seminte de fasole Mung * (Vigna radiata).*provin din agricultura ecologica certificata
Semintele de fasole Mung bio au o aroma dulce de nuca. Samanta este cea mai usoara modalitate de a aduce tot felul de vitamine, minerale, oligoelemente, substante fitochimice si fibre importante in dieta - si recoltate proaspat si „regional” din pervazul local!
Utilizare
In spatele germenilor de soia cunoscuti din bucatele asiatice se gasesc adesea seminte de boabe incoltite, ideale pentru mancarurile wok, salate si in ambalaje.
Nota de pregatire
Clatiti bine cu apa limpede inainte de semanat si consumat. Este posibila formarea radacinilor fibroase. Folositi 2 linguri de seminte pentru fiecare pahar/recipient. Se inmoaie timp de 12 ore. Apa de doua ori pe zi si se recolteaza dupa 3-5 zile. Temperatura ideala de germinare este de 18-22 ° C.
Fără Gluten: nu
Greutate: 40
Urme Alergeni: gluten|mustar
Valori Nutritionale/100g:
Kj: 143 Kcal: 35 Grasimi: 0,30 Acizi Grasi Saturati: 0,08g Glucide: 1,8g Zaharuri: 1,0g Fibre: 5,9g Proteine: 3,20g Sare: <0,015g
Vegan: da
Comparare
Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.
A fost adaugat la favorite!
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.