BauckHof  Musli Bircher cu ovaz FARA GLUTEN 

25,66 Lei
In stoc

Durata de livrare: 24h

Cod Produs: 431706 Ai nevoie de ajutor? 0720046738
Adauga la Favorite Cere informatii Comanda rapida
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Ingrediente:

fulgi de ovaz* integrali fara gluten 77%, stafide*,bucati de mere*, bucati de alune de padure* prajite, fasii de migdale*, ulei de floarea soarelui*. *provin din agricultura ecologica

Amestecul organic fara gluten Bauckhof contine toate ingredientele care fac ca masa de mic dejun sa fie delicioasa si nu contine zahar adaugat. Fulgii de ovaz integrali impreuna cu stafidele, bucatele de mar si alunele prajite, precum si fasiile de migdale au o calitate ecologica controlata. Daca doriti, puteti indulci cu miere, cu sirop de agave sau sirop de orez. Musliul bio de ovaz fara gluten, are un gust perfect impreuna cu laptele fara lactoza, bautura de plante sau iaurt. Mai delicios este cu mere proaspete rase, felii de pere, fructe de padure proaspete sau cirese, pe care le puteti adauga dupa propriul gust.

Caracteristici generale:
Fara utilizarea organismelor modificate genetic sau a materiilor prime modificate genetic, fara utilizarea conservantilor si a aditivilor. Analiza reziduurilor ingredientelor individuale.
Majoritatea, dar nu toate, persoanele cu intoleranta la gluten pot include ovaz in dieta lor. In Anglia, SUA si Scandinavia (in special Finlanda), ovazul fara contaminare a fost folosit de mult timp in dieta fara gluten. Cu toate acestea, persoanelor cu boala celiaca li se recomanda sa incorporeze incet si treptat ovaz intr-o dieta fara gluten. Musliul de ovaz bio este ideal pentru micul dejun cu lapte, suc sau quark sau pentru coacerea painii, a chiflelor, a biscuitilor, a barelor de muesli etc.
Particularitati: Ovazul pentru „musli de ovaz fara gluten” este cultivat si procesat fara contaminare cu gluten. Analizam fiecare lot din laborator pentru a ne asigura ca nu contine gluten si garantam un continut de gluten mai mic de 20 ppm. Legea alimentara spune: „Ovazul din alimentele destinate persoanelor cu intoleranta la gluten trebuie sa fie produs, preparat si / sau prelucrat in asa fel incat sa fie exclusa contaminarea cu grau, secara, orz sau incrucisarea acestora; continutul de gluten al ovazului nu trebuie sa depaseasca 20 mg / kg (ppm). ”(Regulamentul CE nr. 41/2009)
Consum: crud cu lapte, iaurt, suc etc.
De fabricatie: Ovazul pentru musli Bircher cu ovaz FARA GLUTEN este cultivat intr-un proiect special de catre fermierii parteneri pe termen lung. Atat in ​​cultivare, cat si in procesare, ovazul nu contine contaminari cu cereale care contin gluten. Pentru fulgii de ovaz Bauckhof, folosim materii prime care sunt produse in culturi organice controlate.
Alte note: Fara OMG, fara aroma, fara conservare sintetica, fara zahar alb, pur vegetal.
Indulcire: nu indulcit

Origine si calitate
Tara / Regiunea de origine Ingrediente principale: Diferite tari
Produs organic: da
Ponderea ingredientelor organice: 100% organic
Sigiliul de stat: Bio-Siegel, Bio-Logo UE
Adaugarea la tara a siglei UE: Agricultura UE / agricultura non-UE
Corp de control ecologic: DE-ÖKO-007
Ce standard este indeplinit: Standardul CEE 834/2007
Alte criterii de calitate si etichete: Spice de grau fara gluten de la DZG, societatea vegana

Fără Gluten: da

Greutate: 450

Urme Alergeni: fructe cu coaja tare|nuci|susan

Valori Nutritionale/100g:

Kj: 1580

Kcal: 375

Grasimi: 7,9g

Acizi Grasi Saturati: 1,1g

Glucide: 60,0g

Zaharuri: 14g

Fibre: 9,2g

Proteine: 11g

Sare: 0,01g

Vitamina B1: 0,469mg(42,64%*)

Betaglucan: 3,08g

Vegan: da

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Program de lucru: Lu-Vi, 09:00-18:00

0720046738 office@biotransilvania.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!