Durata de livrare: 24h
Quinoa produse provenite din macinare. 100% agricultura ecologica
Pentru prepararea unei paini cu aciditate tipica din maia si aroma exotica de quinoa, supranumita si aurul incasilor. Quinoa reprezinta una dintre cele mai bune surse de proteine. Este bogata in calciu, fosfor si fier. Rezulta aprox. 750 g paine fara gluten.
Paine fara gluten din maia de quinoa bio
Ingrediente: Se amesteca bine 1 plic de extract din maia de quinoa Biovegan, 350 g faina de hrisca, 150 g faina de soia, 1 plic de drojdie BIO Biovegan (9 g) si 1 lingurita de sare de mare. Se adauga apoi 375 ml apa calduta si se framanta bine. Se lasa o ora la dospit intr-un loc cald. Apoi se framanta din nou si se pune intr-o forma unsa in prealabil. Se pune in cuptorul rece, insotita de un castron cu apa. Se coace la 180 – 200 ° C timp de aprox. 80 minute, apoi se rastoarna din forma pe un gratar si se lasa la racit.
Fără Gluten: da
Greutate: 20
Valori Nutritionale/100g:
Kj: 1175 Kcal: 277 Grasimi: 2,4g Acizi Grasi Saturati: 0,4g Glucide: 53g Zaharuri: 2g Fibre: 2.5g Proteine: 9.7g Sare: <0,1g
Vegan: da
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.