Hrisca. provin 100% din agricultura ecologicae.
Hrisca bio este alternativa ideala pentru cereale. Are gust placut si poate fi folosit in multe feluri in bucatarie. Faina de hrisca este folosita pentru a face paine delicioasa si clatite.
Intrebuintare:
Ideal pentru müsli, pentru copt, ca ingredient pentru supa sau pentru Crêpes gustoase.
Preparare:
Spalati hrisca inainte de gatit. Se fierbe 250 g hrisca cu aproximativ 375 ml de apa, timp de 15 minute si se lasa sa se umfle timp de 5 minute.
Fără Gluten: nu
Greutate: 500
Urme Alergeni: gluten
Valori Nutritionale/100g:
Kj: 1466 Kcal: 346 Grasimi: 1,7g Acizi Grasi Saturati: 0,3g Glucide: 71g Zaharuri: <0,5g Fibre: 3,7g Proteine: 9,8g Sare: <0,01g Fier: 3,8mg 27%* Magneziu: 142mg 38%* Zinc: 2,7mg 27%* Vitamina B1: 0,24mg 22%*
Vegan: da
Comparare
Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.
A fost adaugat la favorite!
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.