Agar Agar*, amidon din cartofi*, faina arorut*, agent de acidifiere: monopotasiu tartrat. *provin din agricultura ecologica.
Reteta deosebita a glazurii de tort Biovegan fara zahar evidentiaza in mod special, prin consistenta sa lucioasa si maleabila, prospetimea fructelor de pe tarta.
Preparare: Continutul plicului se amesteca cu 250 ml apa rece si se indulceste dupa gust. Lichidul se amesteca in mod continuu si se da scurt in clocot. Se ia apoi oala de pe foc si se mai amesteca din cand in cand. Se lasa timp de aprox. 10 minute la racit pana devine putin mai consistenta. Glazura de tort se ia lingura cu lingura si se distribuie deasupra tartei incepand din mijlocul acesteia. Tarta poate fi taiata dupa ce s-a racit (aprox. 30 minute).
Sfat: Presarati in mod uniform intaritor de frisca Biovegan pe blatul de tarta, pentru a evita inmuierea acestuia.
Fără Gluten: da
Greutate: 2x6
Valori Nutritionale/100g:
Kj: 1181 Kcal: 281 Grasimi: <0,5g Acizi Grasi Saturati: <0,1g Glucide: 52g Zaharuri: <0,5g Fibre: 28g Proteine: <0,5g Sare: 0,40g
Vegan: da
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.