HERING (70%), pasta de tomate* 30%( pasta de tomate, apa, ulei de floarea soarelui*, sare). *18% provin din agricultura ecologica
Acest peste provine din zona de pescuit FAO 27, mai precis Marea Nordului, Marea Norvegiana si Marea Celtica. Pescuitul a fost certificat de MSC pentru pescuitul durabil de cativa ani.
Metoda de prindere este: traule
"Pelagic" deriva din cuvantul grecesc Pelagos, adica in mare. Se descrie zona de apa deasupra tarmului, deasupra fundului marii. Pestii de foarfece pelagice (de asemenea, traulele) sunt, de obicei, utilizate in coloana de apa libera.
Pestele pelagic este, in general, mai mare decat traulele de fund, dar conduc la niveluri mai scazute de capturi secundare, deoarece se pescuiesc in mare parte pestii scolari, care se amesteca putin cu alte specii. Deschiderea verticala a plasei se realizeaza prin corpurile de plutire pe franghia capului si pe greutatile franghiei de baza. Plasele pelagice moderne sunt in prezent fara plutire. In plasele de razuire pelagice , nici placile de foarfece si liniile de remorcare, nici traulele, nici codul , nu ating, de obicei, fundul marii. Prin urmare, acestea nu au niciun impact negativ asupra fundului marii.
Fără Gluten: nu
Greutate: 200
Urme Alergeni: mustar
Valori Nutritionale/100g:
Kj: 799 Kcal: 192 Grasimi: 13,7g Acizi Grasi Saturati: 3,0g Glucide: 3,6g Zaharuri: 1,26g Proteine: 13,6g Sare: 1,6g
Vegan: nu
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.