Supa de linte

Supa de linte

Supa de Linte

5 portii:

Ingrediente:
  • 2 linguri ee ulei de masline
  • 1 ceapa mica taiata felii julien
  • 1 morcov feliat
  • 2 tulpini telina taiate cuburi
  • 4 catei usturoi zdrobiti
  • 1 lingurita chimion
  • 1 lingurita turmeric
  • 1 lingurita pudra de ghimbir
  • 1 lingurita sare
  • 4 cani supa de legume
  • 2 cani apa
  • 1 conserva de rosii bucati
  • 1 cana si jumatate de linte rosie 
  • 1 lamaie
Mod de preparare:
  1. Intr-o oala pentru supa, incalzeste uleiul de masline la foc mediu. Adauga apoi ceapa, morcovul si telina si caleste-le aproximativ 5 minute sau pana cand ceapa devine translucida.
  2. Pune usturoiul, chimenul, turmericul, pudra de usturoi, pudra de ghimbir, sarea si amesteca totul. Acopera cu un capac.
  3. Lasa-le sa se intrepatrunda timp de 2 minute, pentru a se imbina aromele, apoi adauga supa de legume, apa, rosiile si lintea rosie. Amesteca bine si lasa sa fiarba la foc mic timp de 30-40 de minute, pana cand lintea rosie devine moale.
  4. Opreste focul si adauga sucul de lamaie, sare si piper daca simti nevoia.
  5. Foloseste blenderul pentru o textura cremoasa si gata. Serveste supa ornata dupa preferinte.

Suport clienti Program de lucru: Lu-Vi, 09:00-18:00

0720046738 office@biotransilvania.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!