Stiati ca....

Suc sau smoothie???

Consumul de sucuri stoarse din fructe si legume, precum si a unor smoothiuri delicioase reprezinta o modalitate excelenta sa ne bucuram de o cantitate mare de vitamine, minerale si antioxidanti.Oamenii beau sucuri si smoothie pentru a se detoxifia, sa puna pe pauza sistemul digestiv, sa reduca inflamatia si sa lupte impotriva anumitor boli. Hai sa atingem punctual urmatoarele lucruri de interes. PULPA SI FIBRELE INSOLUBILE Storcatoarele... Citeste mai mult

Tu ai pofte? Cum poti sa le stapanesti?

Tu ai pofte? Iti vine sa rupi frigiderul sau dulapul de dulciuri? Hai sa povestim un pic despre pofte! Cu totii le experimentam! De regula cele mai mari pofte le avem la zahar si la carbohidratii rafinati cum ar fi dulciurile, painea, covrigii, biscuitii! Rareori am intalnit oameni care sa pofteasca la legume sau la o bucata de peste! Cele doua prafuri albe- zaharul si faina, atat de adictive sunt prezente in jurul nostru si avem... Citeste mai mult

Metode de preparare a legumelor!

1. Prepararea legumelor la abur Prepararea legumelor la abur este o metoda simpla si foarte sanatoasa plina de vitamine si minerale care se face foarte rapid, 3-5 minute pentru frunzele verzi si aproximativ 15 minute pentru legume/ radacinoase (cartof dulce, morcov, telina radacina). Ai nevoie de o oala, cu o sita si un capac. Exista oale special concepute dar exista si aparate elecrice pentru a gati legumele in acest mod. Totul este foarte... Citeste mai mult

Conteaza aciditatea unui ulei?

Ce este Uleiul de masline Agoureleo? De ce este deosebit? Conteaza aciditatea unui ulei? Este un ulei obtinut din prima presare la rece la doar cateva ore dupa recoltarea maslinelor verzi care nu au ajuns inca la maturitate. Aceasta forma de prelucrare pastreaza calitatea maslinelor intacta. Uleiul Agoureleo este o adevarata comoara pentru sanatatea noastra, datorita antioxidantilor si acizilor grasi pe care ii contine. Antioxidantii... Citeste mai mult

Tot ce trebuie sa stii despre macese!

Măceşul este un puternic antibiotic natural. Pseudo-fructele de măceş deţin un depozit mare de vitamina C (de 100 de ori mai multă decât în portocale), dar şi vitamine precum: A, B₁, B₂, B₃, E, K, P, PP şi minerale ca: magneziu, fier, potasiu. Datorită concentraţiei mari de vitamine, măceşele sporesc imunitatea organismului şi menţin sănătatea ţesuturilor şi a organelor interne. Sunt recomandate ca un revigorant... Citeste mai mult

Coacaze negre proprietati!

Coacăzele-negre conțin un număr impresionant de minerale și vitamine, între care vitamina C, într-o formă care se dovedește a fi cea mai stabilă dintre toate fructele, rezistând la căldură si oxidare. În plus, este singurul fruct de pădure care conține ulei volatil într-o proporție destul de mare, un ulei cu miros mai puțin plăcut, dar cu efecte deosebite. Coacăzele revitalizează rapid... Citeste mai mult

Lamaia, beneficii uluitoare

Lămâia asigură 28% din necesarul zilnic de vitamina C și aproape 5% din necesarul de vitamina A. Lămâia este un antiseptic puternic și foarte eficient și stimulează intens procesele de digestie, mai ales atunci când este mâncată pe stomacul gol, pentru că intervine în procesul de transformare biochimică a alimentelor și în procesul de asimilare a substanțelor nutritive. La Nera Plant... Citeste mai mult

Sapunurile Nera Plant

Pe lângă siropurile, tincturile, ceaiurile, uleiurile aromate și oțeturile Nera Plant, despre care v-am mai vorbit, maicile au creat şi o gamă de cosmetice bio din plante şi ingrediente exclusiv naturale: deodorante pentru bărbaţi şi femei, săpunuri lichide și solide, creme, loțiuni pentru păr și ten şi două tipuri de apă de faţă. Săpunurile lichide Nera Plant - hidratante şi regenerante Efectul intens hidratant... Citeste mai mult

Suport clienti Program de lucru: Lu-Vi, 09:00-18:00

0720046738 office@biotransilvania.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!