Durata de livrare: 24h/48h
Ceaiul de cătină este obținut prin deshidratarea fructelor de cătină folosind metoda curenților de aer cu o temperatură de max 40 °C pentru a păstra vitaminele intacte. Ambalat în pungi sigilate de 100g ceaiul poate fi folosit pentru prepararea infuziilor ca atare sau în amestec cu alte plante (mentă, sunătoare, etc).
Datorită acțiunii imunostimulatoare, recomandăm consumul de cătină preventiv și doar ca adjuvant în tratamentele curative.
*Fructele de catina provin exclusiv din plantatiile partenere certificate ecologic – Biosanddorn Plant Constanta.
Cătina albă (Hippophae rhamnoides) este o plantă medicinală ale cărei fructe sunt o adevărată farmacie, conținând aproape toate vitaminele și mineralele necesare organismului precum vitaminele C, A, E, B1, B2, B6, B9, E, K, P, PP, F, fosfor, calciu, magneziu, potasiu, fier, sodiu, acid folic și β-caroten.
Consumul de cătină are acțiune tonifiantă, vitaminizantă, imunostimulatoare, mineralizantă, antioxidantă, ajutând în stări gripale, astenie fizică și psihică.
Din punct de vedere medical cătina ajută în tratamentul hepatitei, alergiilor, nevrozelor, alcoolismului, gutei, reumatismului, cirozei, aterosclerozei, anemiei, ulcerului, asteniei, depresiilor, având un rol important în prevenirea cancerului.
Comparare
Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.
A fost adaugat la favorite!